Hjerteformet Pavlova

Det er morsdag på søndag og snart er det også valentinsdag! Her kommer en oppskrift på en enkel og søt kake som passer både til morsdag og valentines. Mini hjerteformet pavlova med frisk bringebærkrem!

 

Oppskrift på mini pavlova finner du her (du kan halvere oppskriften om du ikke ønsker å lage så mange). Tegn små hjerteformer på et bakeark og legg på et stekebrett (husk å snu bakearket så det ikke kommer blekk på pavlovaene). Ha marengsen i en sprøytepose med valgfri tipp (jeg brukte Wilton 1M) og sprøyt ut på brettet. Bruk hjertene du tegnet som mal for hver pavlova.

 

Ingredienser bringebærkrem:
  • 150 g ferske bringebær (pluss noen til pynt)
  • 100 g melis
  • 3 dl kremfløte

 

Slik gjør du:

– Ha alle ingredienser i en bolle og pisk til en luftig krem.

– Ha kremen i en sprøytepose med en rund tipp. Sprøyt krem på hver pavlova. Del bringebær i to på langs, og pynt på toppen av hver pavlova. Jeg smeltet også litt sjokolade og lagde små hjerter til pynt.

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *