Halloween Makroner – Jack the Skeleton

 

For to år siden lagde jeg oransje halloween makroner som jeg tegnet gresskar ansikter på. I år har jeg gjort det samme, men denne gangen tegnet jeg Jack the Skeleton. Jeg elsker makroner og jeg synes det er moro å pynte og dekorere de på ulike måter! Det er veldig enkelt å tegne/skrive på makroner, det eneste du trenger er å kjøpe en tusj med spiselig blekk. Det får du kjøpt blant annet på Jernia eller Cacas.

 

For å lage disse makronene kan du følge denne oppskriften. Jeg valgte å fylle disse makronene med sjokolade ganache, hvis du vil teste noen andre fyll kan du ta en titt på disse. 🙂

 

 

 

Jeg lagde også noen med halloween sprinkles, så enkelt men veldig dekorativt 🙂

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *