Halloween dessert!

Denne desserten er super enkel å lage og den er kjempegod! Med morsomme oreo gresskar og edderkopper på toppen passer den perfekt til halloweenfest!

 

Ingredienser (ca 4 dessertglass):
  • 200 g philadelphiaost
  • 100 g melis
  • 2 dl kremfløte
  • Oransje konditorfarge
  • 2 pakker oreo
  • Lakris-lisser
  • Kakestrøssel øyne

 

Slik gjør du:

– Ha philadelphiaost, melis og kremfløte i en bolle. Pisk til en tykk krem, mot slutten av piskningen tilsetter du litt oransje konditorfarge.

– Knus oreokjeks (1 pakke) med en kjevle eller knus de i en blender. Dryss oreosmuler i bunnen av hvert dessertglass og sprøyt et lag med oransje ostekrem over. Fortsett å legge annenhvert lag med kjekssmuler og krem til du har fylt glasset. Lag en kremtopp på toppen.

– Ha resten av kremen i en sprøytepose med en liten rund tipp og sprøyt ut «gresskar-ansikter» på oreokjeks. For å lage edderkoppene deler du en oreokjeks i to og legger tre lakris-lisser inni. Legg den andre halvparten oppå og fest på øyne ved å sprøyte en liten klatt med krem og dytte øynene ned. Så er det bare å pynte dessertene med oreokjeksene!

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *